Flag

Ciasta

Ciasta biszkoptowe
Przepisy
Ciasta
Ciasta biszkoptowe

Biszkopt to w wielu polskich kuchniach podstawa słodkich wypieków. Można z niego przygotować w szybki i prosty sposób ciasto z owocami i galaretką czy efektowną roladę. Puszysty i wysoki biszkopt to również idealna podstawa tortu. Upieczony w tortownicy, przełożony dżemem, kremem i owocami pozwala na przygotowanie kilkuwarstwowego tortu. Poniżej znajdziesz nasze sprawdzone przepisy na ciasta biszkoptowe z galaretką czy owocami, rolady i torty.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23

Torcik makowy z migdałami

Świąteczny tort makowy z budyniem i migdałami.

Użyte produkty (15 produkt (-y/-ów))

* pokazana wielkość produktów jest inna niż w rzeczywistości