PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Kompozycja galaretek

Galaretka krystaliczna

Nowość - Galaretka krystaliczna Dr. Oetkera to połączenie idealnej przejrzystości, owocowego smaku oraz gwarancji tężenia bez grudek. Galaretka krystaliczna wykorzystana w deserach i jako warstwa na cieście doskonale eksponuje owoce i nadaje im lekkiego charakteru. Dodana do sernika na zimno idealnie go usztywni zachowując jego naturalny, biały kolor. Sprawdzi się też we wszystkich ciastach na bazie serków, twarogu, mascarpone, jogurtu czy śmietanki.