PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Wszystkie
Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 12 g
1 z 5

Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 12 g

Wydobywa i podkreśla wyjątkowy smak wypieków, bitej śmietany, deserów, napojów a nawet grzanego wina. Wystarcza na 250 – 300 g mąki.

Cukier kokosowy nierafinowany z Indonezji 200 g
2 z 5

Cukier kokosowy nierafinowany z Indonezji 200 g

Doskonały do wypieków, deserów, kawy, napojów o niskim indeksie glikemiczy 35. Odpowiedni dla diabetyków.

Cukier ze skórką cytrynową EKO z Włoch 15g
3 z 5

Cukier ze skórką cytrynową EKO z Włoch 15g

Wyjątkowo orzeźwiający i intensywny efekt w wypiekach, deserach, napojach oraz w grzanym winie. Wystarcza na 250 – 300 g mąki.

Cukier ze skórką pomarańczową EKO z Włoch 15g
4 z 5

Cukier ze skórką pomarańczową EKO z Włoch 15g

Wyjątkowo świeży i intensywny efekt w wypiekach, deserach, napojach oraz w grzanym winie. Wystarcza na 250 – 300 g mąki.

Cukier brzozowy - Ksylitol z Finlandii 200 g
5 z 5

Cukier brzozowy - Ksylitol z Finlandii 200 g

Mniej kaloryczny od cukru białego, o niskim indeksie glikemicznym 8. Odpowiedni dla wegan i diabetyków.

Ekstrakt naturalny Wanilia Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 30 ml
1 z 4

Ekstrakt naturalny Wanilia Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 30 ml

Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów, dań, sosów i napojów. Dozowanie to ok. 2 - 4 łyżeczki na 250 g mąki.

Ekstrakt naturalny Cytryna z Sycylii 30 ml
2 z 4

Ekstrakt naturalny Cytryna z Sycylii 30 ml

Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów, dań, sosów i napojów. Dozowanie to ok. 2 łyżeczki na 250 g mąki.

Ekstrakt naturalny Pomarańcza z Brazylii 30 ml
3 z 4

Ekstrakt naturalny Pomarańcza z Brazylii 30 ml

Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów, dań, sosów i napojów. Dozowanie to ok. 2 łyżeczki na 250 g mąki.

Ekstrakt naturalny Migdał z Maroka 30 ml
4 z 4

Ekstrakt naturalny Migdał z Maroka 30 ml

Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów, dań, sosów i napojów. Dozowanie to ok. 2 łyżeczki na 250 g mąki.

Czarne Kakao Intense 85 g
1 z 2

Czarne Kakao Intense 85 g

Naturalne, mocno czarne wypieki bez dodatku barwników! Doskonałe do ciast, kremów, polew, deserów, dekoracji i picia.

Ciemne Kakao 85 g
2 z 2

Ciemne Kakao 85 g

Intensywny aromat i ciemny brązowy kolor bez dodatku barwników! Idealne do ciast, kremów, polew, deserów, dekoracji i picia.

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 19 g
1 z 1

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 19 g

Intensywna, o głębokim aromacie pasta waniliowa z wanilii Bourbon nada wypiekom niepowtarzalny mocno waniliowy smak.

Cynamon mielony z Indonezji 15 g
1 z 2

Cynamon mielony z Indonezji 15 g

Korzenny aromat, intensywny smak. Doskonały do wypieków, deserów, kawy, napojów, dań mięsnych i grzanego wina.

Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
2 z 2

Laska wanilii z Wysp Pacyfiku

Wanilia z Wysp Pacyfiku ceniona jest za delikatny, naturalny smak i intensywny waniliowy zapach z unikalną owocowo - kwiatową nutą.

Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 12 g
1 z 4

Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 12 g

Wydobywa i podkreśla wyjątkowy smak wypieków, bitej śmietany, deserów, napojów a nawet grzanego wina. Wystarcza na 250 – 300 g mąki.

Ekstrakt naturalny Wanilia Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 30 ml
2 z 4

Ekstrakt naturalny Wanilia Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 30 ml

Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów, dań, sosów i napojów. Dozowanie to ok. 2 - 4 łyżeczki na 250 g mąki.

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 19 g
3 z 4

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 19 g

Intensywna, o głębokim aromacie pasta waniliowa z wanilii Bourbon nada wypiekom niepowtarzalny mocno waniliowy smak.

Laska wanilii z Wysp Pacyfiku
4 z 4

Laska wanilii z Wysp Pacyfiku

Wanilia z Wysp Pacyfiku ceniona jest za delikatny, naturalny smak i intensywny waniliowy zapach z unikalną owocowo - kwiatową nutą.

Domowe wypieki wprost 
ZE ŚWIATA NATURY

Najbardziej ceniona wanilia rośnie na Madagaskarze, Włochy i Brazylia słyną z cytrusów o wyjątkowej soczystości i aromacie, natomiast Cejlon oraz Indonezja z drzew cynamonowych. Co więcej Indonezja jest bogata w wiele innych naturalnych i oryginalnych przypraw czy surowców, jak np. palma kokosowa, z której soków pąków kwiatowych powstaje nierafinowany cukier kokosowy. Finlandia ma nieskończone pokłady upraw drzew z gatunku brzozowatych a Afryka Zachodnia czy Azja dają światu najlepsze jakościowo ziarna kakaowca. Wszystkie te wyjątkowe i szlachetne składniki znajdziesz w linii produktów ZE ŚWIATA NATURY. Starannie wyselekcjonowane, w 100% naturalne sprawią, że Twoje wypieki będą wyjątkowe. Ciesz się pieczeniem z naturalnymi produktami bez dodatku barwników, konserwantów i alkoholu. Wzbogacaj ciasta m.in. pysznym smakiem wanilii, cynamonu i skórek cytrusowych z ekologicznych, nie poddawanych szkodliwym opryskom upraw. Czerp radość pieczenia WPROST ZE ŚWIATA NATURY!