Pasta waniliowa Intense z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 19 g
Zawiera: 19 g
Pasta waniliowa Intense powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon z Madagaskaru. W wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom.
Wskazówka dotycząca przygotowania
1. Dozowanie: ok. 2 - 4 łyżeczki na 250 g 2. Zastosowanie: do ciast, kremów, polew, sosów, bitej śmietany, lodów, naleśników
Informacje dodatkowe
Dowiedz się więcej
Podobne przepisy
Polecane przepisy
Mazurek kajmakowy z wanilią i czekoladą![]()

85 Min
Mazurek kajmakowy z wanilią i czekoladą
85 Min
Mazurek kajmakowy z wanilią i czekoladą
Przekładaniec waniliowo - kajmakowy![]()

40 Min
Przekładaniec waniliowo - kajmakowy
40 Min
Przekładaniec waniliowo - kajmakowy
Mazurek wielkanocny z solonym karmelem![]()

75 Min
Mazurek wielkanocny z solonym karmelem
75 Min
Mazurek wielkanocny z solonym karmelem
Kostka stracciatella z wanilią![]()

40 Min
Kostka stracciatella z wanilią
40 Min
Kostka stracciatella z wanilią
Creme brulee z owocami![]()

80 Min
Creme brulee z owocami
80 Min
Creme brulee z owocami
Tort waniliowy z marakują![]()

95 Min
Tort waniliowy z marakują
95 Min
Tort waniliowy z marakują
Beza Pavlova z kremem waniliowym i migdałami![]()

165 Min
Beza Pavlova z kremem waniliowym i migdałami
165 Min
Beza Pavlova z kremem waniliowym i migdałami
Kostka królewska z wanilią![]()

115 Min
Kostka królewska z wanilią
115 Min
Kostka królewska z wanilią
Czarne ciasteczka z białą czekoladą![]()

52 Min
Czarne ciasteczka z białą czekoladą
52 Min
Czarne ciasteczka z białą czekoladą