Ekstrakt naturalny Migdał z Maroka
Zawiera: 30 ml
Ekstrakt z najszlachetniejszych orzechów świata, czyli z nasion migdałowca ze złotego Maroka, niesie ze sobą to co natura ma najlepsze! Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów i nie tylko.
Wskazówka dotycząca przygotowania
1) Dozowanie: ok. 2 łyżeczki na 250 g mąki. 2) Zastosowanie: do wypieków, deserów, dań, sosów i napojów
Informacje dodatkowe
Dowiedz się więcej
Podobne przepisy
Polecane przepisy
Sernik kokosowy na zimno![]()

40 Min
Sernik kokosowy na zimno
40 Min
Sernik kokosowy na zimno
Popękane migdałowe ciasteczka![]()

45 Min
Popękane migdałowe ciasteczka
45 Min
Popękane migdałowe ciasteczka
Makowiec z bakaliami![]()

90 Min
Makowiec z bakaliami
90 Min
Makowiec z bakaliami
Mazurek migdałowy z białą czekoladą![]()

60 Min
Mazurek migdałowy z białą czekoladą
60 Min
Mazurek migdałowy z białą czekoladą
Thermomix®: Makowiec z bezą![]()

190 Min
Thermomix®: Makowiec z bezą
190 Min
Thermomix®: Makowiec z bezą
Gwiazda z makiem![]()

80 Min
Gwiazda z makiem
80 Min
Gwiazda z makiem