Cukier ze skórką pomarańczową z Włoch
Zawiera: 15 g
Aromatyczne pomarańcze dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów cytrusowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów wprost ZE ŚWIATA NATURY.
Wskazówka dotycząca przygotowania
1) Porcja na ok. 250 - 300 g mąki. 2) Zastosowanie: do wypieków, deserów, napojów, grzanego wina
Informacje dodatkowe
Dowiedz się więcej
Podobne przepisy
Polecane przepisy
Pomarańczowe Brownie![]()

45 Min
Pomarańczowe Brownie
45 Min
Pomarańczowe Brownie
Sernik pomarańczowy na spodzie marchewkowym![]()

75 Min
Sernik pomarańczowy na spodzie marchewkowym
75 Min
Sernik pomarańczowy na spodzie marchewkowym
Gwiazda z makiem![]()

80 Min
Gwiazda z makiem
80 Min
Gwiazda z makiem
Thermomix®: Keks![]()

180 Min
Thermomix®: Keks
180 Min
Thermomix®: Keks