PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 12 g

Wydobywa i podkreśla wyjątkowy smak wypieków, bitej śmietany, deserów, napojów a nawet grzanego wina. Wystarcza na 250 – 300 g mąki. Szlachetna wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najbardziej cenioną wanilią na świecie, a w połączeniu z delikatną konsystencją cukru doskonale nadaje się do najróżniejszych wariacji kulinarnych.

 

 

Alergeny

W tym miejscu zwracamy uwagę osobom cierpiącym na alergię lub inne nietolerancje, że niniejszy produkt może zawierać alergenne składniki , bądź śladowe ich ilości, które zgodnie z przepisami prawa wymagają znakowania, bowiem mogą wywołać reakcje alergiczne lub reakcje nietolerancji, a mianowicie:

gluten2
mleko2

Informacje o wartościach odżywczych Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 12 g

Wartość w 100 g produktu
Energia 1691 kJ
398 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 g
Węglowodany: 99.5 g
W tym Cukry 99.5 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g

Dane logistyczne

Zawiera: 12g