PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Pisak cukrowy czarny

Asortyment słodkich pisaków Dr. Oetkera powiększył się o nowy kolor: czerń. Może być dopełnieniem kolorowych stylizacji wypieków, pięknie komponuje się z Pisakiem złotym i złotymi posypkami, pozwala te na stworzenie niepowtarzalnych kreacji w kolorze czarnym.

Doskonałym tłem dla Pisaków mogą być lukry i polewy czekoladowe Dr. Oetkera. Możesz też dekorować bezpośrednio na suchych powierzchniach ciasta. Po aplikacji Pisak szybko zastyga, dlatego szczególnie polecamy do dekorowania pierniczków i ciasteczek.

 

 

Zamów teraz:

Alergeny

Zgodnie z prawem ten produkt nie zawiera składników , które mogą powodować reakcje alergiczne lub inne reakcje nietolerancji.

Informacje o wartościach odżywczych Pisak cukrowy czarny

WARTOŚĆ W 100 G PRODUKTU W PROSZKU Wartość w 100 g produktu
Energia 0 %
353 kcal
1486 kJ
353 kcal
Tłuszcz 0 %
9.6 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 %
3.9 g
Węglowodany: 0 %
62 g
W tym Cukry 0 %
57 g
Białko: 0 %
2.4 g
Sól: 0.02 g
0.02 g

Dane logistyczne

Zawiera: 19g