Żelatyna w listkach
Zawiera: 10 g
Żelatyna w listkach ceniona przez ekspertów. Łatwo rozpuszcza się w zimnych i ciepłych płynach, nie pozostawiając grudek. Doskonała do słodkich i słonych potraw.
Wskazówka dotycząca przygotowania
Uwaga! Świeże owoce kiwi, ananasa, fig i papai uniemożliwiają tężenie galarety, gdyż zawierają specyficzne enzymy. Można temu zapobiec zagotowując owoce przez kilka minut lub stosując owoce z puszki.
Informacje dodatkowe
Dowiedz się więcej
Podobne przepisy
Polecane przepisy
Sernik cynamonowy z mascarpone![]()

40 Min
Sernik cynamonowy z mascarpone
40 Min
Sernik cynamonowy z mascarpone
Panna Cotta waniliowa z sosem truskawkowym![]()

40 Min
Panna Cotta waniliowa z sosem truskawkowym
40 Min
Panna Cotta waniliowa z sosem truskawkowym
Tort waniliowy z marakują![]()

95 Min
Tort waniliowy z marakują
95 Min
Tort waniliowy z marakują
Tarta z musem truskawkowym bez pieczenia![]()

60 Min
Tarta z musem truskawkowym bez pieczenia
60 Min
Tarta z musem truskawkowym bez pieczenia
Lustrzana polewa czekoladowa![]()

60 Min
Lustrzana polewa czekoladowa
60 Min
Lustrzana polewa czekoladowa
Waniliowy tort z białą czekoladą i malinami![]()

95 Min
Waniliowy tort z białą czekoladą i malinami
95 Min
Waniliowy tort z białą czekoladą i malinami
Mascarpone z Musem Jabłkowym![]()

40 Min
Mascarpone z Musem Jabłkowym
40 Min
Mascarpone z Musem Jabłkowym
Tarta waniliowa z galaretką z hibiskusa![]()

65 Min
Tarta waniliowa z galaretką z hibiskusa
65 Min
Tarta waniliowa z galaretką z hibiskusa
Schab ze śliwką w galarecie![]()

100 Min
Schab ze śliwką w galarecie
100 Min
Schab ze śliwką w galarecie