PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Żelatyna 20 g

Żelatyna 20g jest niezastąpionym dodatkiem do przygotowywania galaret, ciast i deserów. Ma największą moc tężenia i najwyższą klarowność. Wystarcza na 1 l płynu.

 

 

Zamów teraz:

Alergeny

Zgodnie z prawem ten produkt nie zawiera składników , które mogą powodować reakcje alergiczne lub inne reakcje nietolerancji.

Informacje o wartościach odżywczych Żelatyna 20 g

Wartość w 100 g produktu
Energia 1521 kJ
358 kcal
Tłuszcz 0.10 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0.10 g
Węglowodany: 0.20 g
W tym Cukry 0.20 g
Białko: 89 g
Sól: 0.75 g

Dane logistyczne

Zawiera: 20g