PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Żelatyna 20 g

Żelatyna 20g jest niezastąpionym dodatkiem do przygotowywania galaret, ciast i deserów. Ma największą moc tężenia i najwyższą klarowność. Wystarcza na 1 l płynu.

 

 

Zamów teraz:

Alergeny

Zgodnie z prawem ten produkt nie zawiera składników , które mogą powodować reakcje alergiczne lub inne reakcje nietolerancji.

Informacje o wartościach odżywczych Żelatyna 20 g

WARTOŚĆ W 100 G PRODUKTU W PROSZKU Wartość w 100 g produktu NA PORCJĘ / SZT. %*
Energia 1 521 kJ
358 kcal
0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
0 %
0 %
Tłuszcz 0,1 g
0 g
0 g
0 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0,1 g
0 g
0 g
0 %
Węglowodany: 0,2 g
0 g
0 g
0 %
W tym Cukry 0,2 g
0 g
0 g
0 %
Białko: 89,2 g
0 g
0 g
0 %
Sól: 0,75 g
0 g
0 g
0 %
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

Dane logistyczne

Zawiera: 20g