
Mini galaretki na słodko - diamenty prosiaczka
ok. 6 - 8 porcji
Łatwy
20 min
Małe galaretki o smaku malinowym i cytrynowym
Składniki
Przygotowanie
Składniki
Galaretki
800 ml
wody
Przygotowanie:
Czas pracy :
20 min
Sposób przygotowania
Galaretki rozpuścić, każdą w 400 ml wrzącej wody, wylać je do płaskich naczyń. Wystudzone wstawić do lodówki, aby stężały. Zastygnięte galaretki pokroić ostrym nożem w małe kostki o wymiarach 1 x 1 cm lub przemieszać łyżką. Wszystkie diamenty przełożyć do większego naczynia i delikatnie wymieszać.
Informacje dodatkowe
Dowiedz się więcej
ZACHĘCAMY DO OCENY PRZEPISU
Jak udał Ci się ten przepis?
ZACHĘCAMY DO OCENY PRZEPISU
Jak udał Ci się ten przepis?
Podobne przepisy
Polecane przepisy
Deser DUET peanut butter-karmel![]()

20 MinŁatwy
Deser DUET peanut butter-karmel
20 MinŁatwy
Deser DUET peanut butter-karmel
Naleśniki bezglutenowe![]()

20 MinŁatwy
Naleśniki bezglutenowe
20 MinŁatwy
Naleśniki bezglutenowe
Budyń z konfiturą wiśniową i zbożowymi ciastkami![]()

20 MinŁatwy
Budyń z konfiturą wiśniową i zbożowymi ciastkami
20 MinŁatwy
Budyń z konfiturą wiśniową i zbożowymi ciastkami
Dyniowe gofry![]()

40 MinŁatwy
Dyniowe gofry
40 MinŁatwy
Dyniowe gofry
Mini Pancakes BOWL![]()

20 MinŁatwy
Mini Pancakes BOWL
20 MinŁatwy
Mini Pancakes BOWL
Naleśniki ruloniki z budyniem i bananem![]()

40 MinŁatwy
Naleśniki ruloniki z budyniem i bananem
40 MinŁatwy
Naleśniki ruloniki z budyniem i bananem
Zapiekany creme brulee![]()

30 MinŁatwy
Zapiekany creme brulee
30 MinŁatwy
Zapiekany creme brulee