PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Czarne Kakao Intense 85 g

Czarne Kakao Intense do mocno czarnych wypieków. Ma unikalny, naturalnie intensywny czarny kolor i charakterystyczną nutę smakową. Nadaje wypiekom wyjątkowo ciemną barwę bez dodatku barwników. Ma obniżoną zawartość tłuszczu (10-12%) oraz certyfikat UTZ świadczący o tym, że produkt Dr. Oetkera wspiera odpowiedzialną uprawę Kakao. Pozyskiwane z ziaren kakaowca m.in. z regionów Afryki Zachodniej oraz Azji. Rekomendacją użycia jest wymieszanie Czarnego Kakao Intense ze standardowym Ciemnym Kakao, aby uzyskać oryginalny smak. Zapakowane w wygodny, zamykany od góry kartonik i wewnętrzną torebkę wygodnie się stosuje. Doskonałe do ciast, kremów, polew, deserów, dekoracji i picia.

 

 

Alergeny

W tym miejscu zwracamy uwagę osobom cierpiącym na alergię lub inne nietolerancje, że niniejszy produkt może zawierać alergenne składniki , bądź śladowe ich ilości, które zgodnie z przepisami prawa wymagają znakowania, bowiem mogą wywołać reakcje alergiczne lub reakcje nietolerancji, a mianowicie:

mleko2

Informacje o wartościach odżywczych Czarne Kakao Intense 85 g

WARTOŚĆ W 100 G PRODUKTU W PROSZKU Wartość w 100 g produktu NA PORCJĘ / SZT. %*
Energia 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
0 %
0 %
Tłuszcz 0 g
0 g
0 g
0 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 g
0 g
0 g
0 %
Węglowodany: 0 g
0 g
0 g
0 %
W tym Cukry 0 g
0 g
0 g
0 %
Białko: 0 g
0 g
0 g
0 %
Sól: 0 g
0 g
0 g
0 %
reference.sentence

Dane logistyczne

Zawiera: 0