PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 19 g

Pasta waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej w królestwa wanilii, Madagaskaru. Wraz ze swoimi naturalnymi ziarenkami, w wygodnej formie gładkiego żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom. Doskonale rozprowadza się w ciastach i kremach. Idealna również do polew, sosów, bitej śmietany, lodów czy naleśników. Dozowanie to ok. 2 - 4 łyżeczki na 250 g mąki.

 

 

Alergeny

Zgodnie z prawem ten produkt nie zawiera składników , które mogą powodować reakcje alergiczne lub inne reakcje nietolerancji.

Informacje o wartościach odżywczych Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 19 g

WARTOŚĆ W 100 G PRODUKTU W PROSZKU Wartość w 100 g produktu NA PORCJĘ / SZT. %*
Energia 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
0 %
0 %
Tłuszcz 0 g
0 g
0 g
0 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 g
0 g
0 g
0 %
Węglowodany: 0 g
0 g
0 g
0 %
W tym Cukry 0 g
0 g
0 g
0 %
Białko: 0 g
0 g
0 g
0 %
Sól: 0 g
0 g
0 g
0 %
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

Dane logistyczne

Zawiera: 0