PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Cukier kokosowy nierafinowany z Indonezji 200 g

Cukier kokosowy nadaje charakterystyczny, lekko karmelowo – kokosowy smak i zapach. Mieni się w kolorach złota i brązu. Cukier kokosowy jest nierafinowany, czyli zawiera melasę, dzięki której ma ciemniejszą barwę i typowy dla siebie smak, cechuje go także zawartość składników odżywczych. Posiada niski indeks glikemiczy (IG:35). Odpowiedni dla diabetyków. Doskonały do wypieków, deserów, kawy, napojów.

 

 

Alergeny

Zgodnie z prawem ten produkt nie zawiera składników , które mogą powodować reakcje alergiczne lub inne reakcje nietolerancji.

Informacje o wartościach odżywczych Cukier kokosowy nierafinowany z Indonezji 200 g

Wartość w 100 g produktu
Energia 1628 kJ
383 kcal
Tłuszcz 0.10 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0.10 g
Węglowodany: 94 g
W tym Cukry 87 g
Białko: 1 g
Sól: 0.30 g

Dane logistyczne

Zawiera: 0