PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru Bez glutenu 12 g

Wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najbardziej cenioną wanilią na świecie. Sięgnij po Cukier z dodatkiem wanilii i rozkoszuj się jej aromatem. Użyj go jako dodatku do ciast, ciasteczek, deserów, serów, a nawet do grzanego wina – dzięki połączeniu aromatu wanilii z delikatną konsystencją cukru doskonale nadaje się on do najróżniejszych wariacji kulinarnych. Wypróbuj nasze przepisy na klasyczne ciasta – Szarlotkę lub Sernik królewski, albo zaskocz znajomych oryginalnym Daktylowym brownie bezglutenowym. Smacznego!

 

 

Zamów teraz:

Alergeny

W tym miejscu zwracamy uwagę osobom cierpiącym na alergię lub inne nietolerancje, że niniejszy produkt może zawierać alergenne składniki , bądź śladowe ich ilości, które zgodnie z przepisami prawa wymagają znakowania, bowiem mogą wywołać reakcje alergiczne lub reakcje nietolerancji, a mianowicie:

mleko2

Informacje o wartościach odżywczych Cukier z wanilią Bourbon z Madagaskaru Bez glutenu 12 g

Wartość odżywcza produktu w proszku
Wartość w 100 g produktu
Energia 1678 kJ
395 kcal
Tłuszcz 0.5 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0.1 g
Węglowodany: 96 g
W tym Cukry 94 g
Białko: 0.3 g
Sól: 0.01 g

Dane logistyczne

Zawiera: 0