Pasta waniliowa Intense z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii 50 g
Zawiera: 50 g
Pasta waniliowa Intense powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon z Madagaskaru. W wygodnej formie żelu, aromatyzuje nadając esencjonalny i intensywny waniliowy smak wypiekom oraz deserom.
Przygotowanie
Wskazówka dotycząca przygotowania
1. Dozowanie: ok. 2 - 4 łyżeczki na 250 g 2. Zastosowanie: do ciast, kremów, polew, sosów, bitej śmietany, lodów, naleśników
Informacje dodatkowe
Dowiedz się więcej
Podobne przepisy
Polecane przepisy
Karpatka z kremem budyniowym i czarną porzeczką![]()

70 Min
Karpatka z kremem budyniowym i czarną porzeczką
70 Min
Karpatka z kremem budyniowym i czarną porzeczką
Sernik na zimno z białą czekoladą i wanilią![]()

40 Min
Sernik na zimno z białą czekoladą i wanilią
40 Min
Sernik na zimno z białą czekoladą i wanilią
Sos waniliowy![]()

20 Min
Sos waniliowy
20 Min
Sos waniliowy
Ciasto Balladyna![]()

70 Min
Ciasto Balladyna
70 Min
Ciasto Balladyna
Szarlotka z sosem o smaku waniliowym![]()

96 Min
Szarlotka z sosem o smaku waniliowym
96 Min
Szarlotka z sosem o smaku waniliowym
Pavlova waniliowa z marakują![]()

50 Min
Pavlova waniliowa z marakują
50 Min
Pavlova waniliowa z marakują
Szybkie ciasto waniliowe z truskawkami![]()

85 Min
Szybkie ciasto waniliowe z truskawkami
85 Min
Szybkie ciasto waniliowe z truskawkami
Ciasto Leśny Mech![]()

115 Min
Ciasto Leśny Mech
115 Min
Ciasto Leśny Mech
Tort Ombre – prosty przepis![]()

100 Min
Tort Ombre – prosty przepis
100 Min
Tort Ombre – prosty przepis