NOWOŚĆ! Budynie DUETY od Dr. Oetkera

Dr. Oetker wzbogaca ofertę budyni o nową linię – Budynie DUETY w trzech interesujących kompozycjach smakowych: czekolada z orzechem laskowym, peanut butter z karmelem oraz pieczone jabłko z cynamonem.

wrzesień, 2021 Nowości marki i produktu

W okresie jesiennym konsumenci bardzo chętnie sięgają po desery na ciepło. W tym roku Dr. Oetker wzbogaca ofertę budyni o nową linię – Budynie DUETY w trzech interesujących kompozycjach smakowych: ulubione połączenie czekolady z orzechem laskowym, intrygujący duet peanut butter z karmelem oraz klasyczny smak pieczonego jabłka z cynamonem. Nowe budynie DUETY będą doskonałym pomysłem na pożywny podwieczorek lub deser dla całej rodziny. Przygotowuje się je klasycznie, gotując na mleku, na 4 porcje. Można samemu zdecydować, czym i ile dosłodzić budyń. Budynie DUETY są również świetną bazą do wypieków, na przykład popularnych ciast z kremami budyniowymi, pieczonych i bez pieczenia. Takie desery z pewnością uprzyjemnią jesienne wieczory spędzane w domu.

Nowe Budynie DUETY doskonale  wyróżnią  się na półce sklepowej dzięki ciepłej kolorystyce oraz wyraźnemu zaznaczeniu smaków. Nowa linia będzie wspierana w Internecie. Kampania rusza w październiku i zakłada emisję reklam w mediach społecznościowych (Facebook, Instagram), emisje displayowe, reklamy video na kanale VOD.

Więcej informacji na: www.oetker.pl

Dr. Oetker Polska to rodzinna firma z wieloletnią tradycją na polskim rynku, specjalizująca się w produkcji ciast w proszku, deserów instant, dodatków do pieczenia, słodkich dekoracji, środków żelujących i pizzy mrożonej. Pierwsza fabryka w Polsce została otwarta już w 1921 r., w Gdańsku-Oliwie. Obecnie w ofercie znajduje się ponad 200 artykułów, produkowanych w trzech zakładach: w Gdańsku (produkty w proszku), w Łebczu (produkty mrożone) i Płocku (słodkie dekoracje). Od wielu lat marka Dr. Oetker utożsamiana jest przez konsumentów z produktami, które świetnie smakują, są najwyższej jakości i zawsze się udają. Niemalże wszyscy polscy konsumenci znają firmę i darzą ją dużym zaufaniem, dzięki czemu Dr. Oetker nie tylko jest liderem rynku, ale i cieszy się szczególnym uznaniem na rynkach międzynarodowych. Firma zatrudnia w Polsce ponad 900 osób i eksportuje produkty do 50 krajów. Więcej informacji: www.oetker.pl

e-mail: anna.romejko@oetker.com

Masz pytanie? Skontaktuj się z nami!

Z przyjemnością odpowiemy na Twoje pytania dotyczące naszych produktów i przepisów. Jeśli chcesz podzielić się z nami opinią o naszych produktach, bądź sprawdzić status zamówienia w e-sklepie to dobrze trafiłeś. Czekamy na Twój telefon.

585 111 001

Infolinia czynna jest od poniedziałku do soboty w godz. 10-18 oraz w niedzielę w godz. 10-13. Koszt połączenia zgodnie z cennikiem Operatora.

You have questions or concerns?

Thank you for your message.