Temperatura składników do przygotowania ciasta
Jaką temperaturę powinny mieć składniki do przygotowania ciasta?
Składniki użyte do przygotowania ciasta powinny mieć temperaturę pokojową - należy zatem wcześniej wyciągnąć je z lodówki.
Powiązane porady i wskazówki
Sposób przygotowania ciasta parzonego![]()

Sposób przygotowania ciasta parzonego
Sposób przygotowania ciasta parzonego
Pieczenie ciasta![]()

Pieczenie ciasta
Pieczenie ciasta
Ciasto z zamrożonymi owocami i galaretką![]()

Ciasto z zamrożonymi owocami i galaretką
Ciasto z zamrożonymi owocami i galaretką
Dzielenie upieczonego biszkoptu![]()

Dzielenie upieczonego biszkoptu
Dzielenie upieczonego biszkoptu
Sprawdzanie czy ciasto się upiekło?![]()

Sprawdzanie czy ciasto się upiekło?
Sprawdzanie czy ciasto się upiekło?
Torty z bitą śmietaną lub kremem![]()

Torty z bitą śmietaną lub kremem
Torty z bitą śmietaną lub kremem