Składniki do ciasta kruchego
Jaką temperaturę powinny mieć składniki do ciasta kruchego?
Masło/margaryna i jajko/żółtko powinny być łączone z innymi składnikami zimne – należy je dodawać wyjęte prosto z lodówki.
Powiązane porady i wskazówki
Sposób przygotowania ciasta parzonego![]()

Sposób przygotowania ciasta parzonego
Sposób przygotowania ciasta parzonego
Pieczenie ciasta![]()

Pieczenie ciasta
Pieczenie ciasta
Ciasto z zamrożonymi owocami i galaretką![]()

Ciasto z zamrożonymi owocami i galaretką
Ciasto z zamrożonymi owocami i galaretką
Dzielenie upieczonego biszkoptu![]()

Dzielenie upieczonego biszkoptu
Dzielenie upieczonego biszkoptu
Rozpuszczanie tłuszczu![]()

Rozpuszczanie tłuszczu
Rozpuszczanie tłuszczu
Sposób pieczenia ciasta parzonego![]()

Sposób pieczenia ciasta parzonego
Sposób pieczenia ciasta parzonego
Ubijanie jajek do ciasta![]()

Ubijanie jajek do ciasta
Ubijanie jajek do ciasta