Żelatyna

Poprzez swoją klarowność i szybkość tężenia żelatyna Dr. Oetkera jest nie tylko idealna do galaret z ryb, mięs i warzyw, ale także do kremów, serników na zimno i musów. Użycie jej jest bardzo proste: odmierzoną ilość wsyp do gorącego płynu (wywaru lub wody) i dokładnie wymieszaj aż do rozpuszczenia. Jeżeli użyjesz żelatyny do słodkich potraw, rozpuść ją w małej ilości gorącej wody i po wystudzeniu dodaj do mleka lub bitej śmietany.

Nowości Dr. Oetkera

Nasze produkty

Słodkie dekoracje

Baw się i dekoruj z fantazją swoje wypieki. Stwórz oryginalne ciasto na każdą okazję. więcej

Nasze produkty

Babeczki

Masz ochotę na coś słodkiego i pysznego? Zrób babeczki. więcej

Nasze produkty

Pizza Rigga

Pyszne, domowe ciasto i mnóstwo ulubionych dodatków.
Pizza Rigga – nasza rodzinna tadycja.
więcej