Żelatyna

Poprzez swoją klarowność i szybkość tężenia żelatyna Dr. Oetkera jest nie tylko idealna do galaret z ryb, mięs i warzyw, ale także do kremów, serników na zimno i musów. Użycie jej jest bardzo proste: odmierzoną ilość wsyp do gorącego płynu (wywaru lub wody) i dokładnie wymieszaj aż do rozpuszczenia. Jeżeli użyjesz żelatyny do słodkich potraw, rozpuść ją w małej ilości gorącej wody i po wystudzeniu dodaj do mleka lub bitej śmietany.

E-sklep

Wielkie otwarcie!

Zapraszamy na świąteczne zakupy. więcej

Okazje

Boże Narodzenie

Sprawdzone przepisy na pyszne świąteczne wypieki! więcej

Nowości Dr. Oetkera

Nasze produkty

Słodkie dekoracje

Stwórz oryginalne ciasto na każdą okazję! więcej

Nasze produkty

Pizza Ristorante

Spróbuj Ristorante w nowej odsłonie. Który smak lubisz teraz najbardziej? więcej