Żelatyna

Poprzez swoją klarowność i szybkość tężenia żelatyna Dr. Oetkera jest nie tylko idealna do galaret z ryb, mięs i warzyw, ale także do kremów, serników na zimno i musów. Użycie jej jest bardzo proste: odmierzoną ilość wsyp do gorącego płynu (wywaru lub wody) i dokładnie wymieszaj aż do rozpuszczenia. Jeżeli użyjesz żelatyny do słodkich potraw, rozpuść ją w małej ilości gorącej wody i po wystudzeniu dodaj do mleka lub bitej śmietany.

Nowości Dr. Oetkera

Nasze produkty

Słodkie dekoracje

Stwórz oryginalne ciasto na Boże Narodzenie! więcej

Nasze produkty

Pizza Ristorante

Spróbuj Ristorante w nowej odsłonie. Który smak lubisz teraz najbardziej? więcej

Nasze produkty

Pierniczki

Wyczaruj bajkowe święta, pełne magicznych kształtów i cudownych zapachów! więcej