PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Ulubione kategorie

Bezy, beziki i torty bezowe

Sprawdzone przepisy na każdą okazję

Chrupiące, śnieżnobiałe bezy. Do ich przygotowania wystarczą tylko dwa składniki - białka i cukier. Bezy świetnie komponują się z kremem i owocami. Można je przygotować w formie bezików, tortów, deserów czy ciast z owocami pod bezową pierzynką. Nie zapominajmy również o popularnych ciasteczkach z Francji - makaronikach! Koniecznie wypróbuj nasze przepisy z wykorzystaniem bezkonkurencyjnej bezy. 

Torty bezowe

Beza z masą śmietanową i malinami

Chrupiąca beza z delikatną masą śmietanową i koroną ze świeżych malin

Ciasta z bezą

Bezy, beziki i makaroniki