PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Cukier ze skórką pomarańczową EKO z Włoch 15g

Wyjątkowo orzeźwiający i intensywny efekt w wypiekach, deserach, napojach oraz w grzanym winie. Wystarcza na 250 – 300 g mąki. Aromatyczne pomarańcze z ekologicznych upraw, dojrzewające w pełnym słońcu włoskich gajów pomarańczowych, gwarantują niepowtarzalny bukiet smaków i zapachów. Co bardzo istotne, skórka nie jest poddawana szkodliwym opryskom.

 

 

Alergeny

W tym miejscu zwracamy uwagę osobom cierpiącym na alergię lub inne nietolerancje, że niniejszy produkt może zawierać alergenne składniki , bądź śladowe ich ilości, które zgodnie z przepisami prawa wymagają znakowania, bowiem mogą wywołać reakcje alergiczne lub reakcje nietolerancji, a mianowicie:

gluten2
mleko2

Informacje o wartościach odżywczych Cukier ze skórką pomarańczową EKO z Włoch 15g

Wartość w 100 g produktu
Energia 1590 kJ
375 kcal
Tłuszcz 0.1 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 g
Węglowodany: 90 g
W tym Cukry 82 g
Białko: 0.1 g
Sól: 0.03 g

Dane logistyczne

Zawiera: 15g