PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Śmietan-fix Bez glutenu

Śmietan-fix bezglutenowy Dr. Oetkera to niezastąpiony dodatek do przygotowania ciast i tortów z masami na bazie śmietany. Wypróbuj go do ubicia śmietany i przekonaj się, że nie zmieni jej naturalnej konsystencji, a bita śmietana długo zachowa dekoracyjne kształty i nie podejdzie wodą. Sięgnij po nasze przepisy na Roladę czekoladową z kremem stracciatella lub Biszkopt z kremem mascarpone i zobacz jak łatwo możesz przygotować pyszne wypieki.

 

 

Zamów teraz:

Alergeny

W tym miejscu zwracamy uwagę osobom cierpiącym na alergię lub inne nietolerancje, że niniejszy produkt może zawierać alergenne składniki , bądź śladowe ich ilości, które zgodnie z przepisami prawa wymagają znakowania, bowiem mogą wywołać reakcje alergiczne lub reakcje nietolerancji, a mianowicie:

mleko2

Informacje o wartościach odżywczych Śmietan-fix Bez glutenu

Wartość odżywcza produktu w proszku
Wartość w 100 g produktu
Energia 1569 kJ
369 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0 g
Węglowodany: 92 g
W tym Cukry 48 g
Białko: 0.1 g
Sól: 0.01 g

Dane logistyczne

Zawiera: 0