PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Baking Powder

Babeczki Czekoladowe ze skórką pomarańczy

Wyjątkowa kombinacja smaków: czekoladowe ciasto z aromatyczną skórką pomarańczową, posypane delikatnym cukrem pudrem oczarują każdego wielbiciela czekolady.

 

 

Alergeny

W tym miejscu zwracamy uwagę osobom cierpiącym na alergię lub inne nietolerancje, że niniejszy produkt może zawierać alergenne składniki , bądź śladowe ich ilości, które zgodnie z przepisami prawa wymagają znakowania, bowiem mogą wywołać reakcje alergiczne lub reakcje nietolerancji, a mianowicie:

gluten
mleko

Informacje o wartościach odżywczych Babeczki Czekoladowe ze skórką pomarańczy

1 porcja to 54 g. Wartość odżywcza po przyrządzeniu.
WARTOŚĆ W 100 G PRODUKTU W PROSZKU Wartość w 100 g produktu NA PORCJĘ / SZT. %*
Energia 1508 kJ
356 kcal
1521 kJ
363 kcal
791 kJ
189 kcal
9 %
9 %
Tłuszcz 1.1 g
5.1 g
2.7 g
5 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0.4 g
48.3 g
25.1 g
9 %
Węglowodany: 79.3 g
27.1 g
14.1 g
16 %
W tym Cukry 43 g
16.6 g
8.6 g
12 %
Białko: 5.7 g
1.6 g
0.8 g
4 %
Sól: 1.42 g
0 g
1.8 g
0 g
0.9 g
0 g
4 %
0 %
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

Dane logistyczne

Zawiera: 335g