PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Cukier kokosowy nierafinowany z Indonezji 200 g

Cukier kokosowy nierafinowany z Indonezji 200 g

Cukier kokosowy nadaje charakterystyczny, lekko karmelowo – kokosowy smak i zapach. Mieni się w kolorach złota i brązu. Cukier kokosowy jest nierafinowany, czyli zawiera melasę, dzięki której ma ciemniejszą barwę i typowy dla siebie smak, cechuje go także zawartość składników odżywczych. Posiada niski indeks glikemiczy (IG:35). Odpowiedni dla diabetyków. Doskonały do wypieków, deserów, kawy, napojów.

Alergeny

Zgodnie z prawem ten produkt nie zawiera składników , które mogą powodować reakcje alergiczne lub inne reakcje nietolerancji.

Informacje o wartościach odżywczych Cukier kokosowy nierafinowany z Indonezji 200 g

  Na 100 g produktu:
Energia 1628 kJ
383 kcal
Tłuszcz 0,1 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 0,1 g
Węglowodany 94 g
w tym Cukry 87 g
Białko 1 g
Sól 0,3 g

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)