PLIKI COOKIE na stronie internetowej DR. OETKER

Ta strona zapisuje pliki cookie na Twoim urządzeniu komputerowym, aby usprawnić jej działanie, a także pozwolić nam i naszym partnerom poznać sposób, w jaki korzystasz z naszej strony. Dalsze korzystanie z tego serwisu (poprzez kliknięcie, nawigację i przewijanie) lub usunięcie niniejszej informacji o plikach cookie oznacza zgodę na stosowanie i wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i sposobu ich usunięcia można znaleźć w naszej polityce prywatności.

Mój Budyń z cukrem trzcinowym

W budyniach idealnie dobraliśmy proporcje budyniu i słodyczy płynącej z lubianego, złocistego cukru trzcinowego. Wystarczy więc, że dodasz tylko pół litra mleka, a ciepły, wartościowy podwieczorek albo deser po obiedzie będzie gotowy. Mój budyń z cukrem trzcinowym sprawdzi się też doskonale w kremach budyniowych.